Goedkoopste Crematie van Nederland

Respectvol en waardig, zo wenst iedereen zijn afscheid. Wij realiseren een passende crematie, tegen een vaste (lage) prijsstelling, voor elk budget. Ook al is de crematie nog zo eenvoudig, bij ons is het altijd stijlvol. Dat kan alleen omdat we persoonlijk betrokken zijn. Bekijk onze pakketten online, de crematie regelen we uiteraard in overleg telefonisch of persoonlijk, waar u wilt. Bel gerust, we zijn er 24/7.

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Beoordelingen Uitvaart24

9,2
746 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,2
  • Bereikbaarheid 9,3
  • Deskundigheid 9,2

Hans

14-11-2018
10,0

Ervaring:
zeer respectvolle omgang met en aandacht voor de overledene, door de uitvaartbegeleider waren er woorden van troost en aandacht, het heeft de nabestaanden goed gedaan.

Aanbeveling: ja

Hielke

14-11-2018
9,0

Ervaring:
Gewoon alles perfect, niks meer en niks minder. Top!

Aanbeveling: ja

Irene

11-11-2018
10,0

Ervaring:
We zijn heel goed begeleid. De manier waarop de kist uit het verpleeghuis werd gedragen door twee dames, de vriendelijkheid en betrokkenheid van beide dames. Geweldig en een pluimpje voor Sjoek Nutma. Wij zijn zeer tevreden.

Aanbeveling: ja

Tony

08-11-2018
9,0

Ervaring:
Wij zijn heel goed en snel geholpen door Uitvaart24.
Wij kunnen iedereen aanraden om gebruik te maken van dit top bedrijf. Warm, professioneel en deskundig.

Aanbeveling: ja

Simone

08-11-2018
10,0

Ervaring:
Met respect en zonder poespas de familie begeleid bij de uitvaart, alles keurig volgens afspraak. Dank.

Aanbeveling: ja

04-11-2018
10,0

Ervaring:
Wij zijn heel erg dankbaar met alles wat jullie hebben gedaan.

Aanbeveling: ja

Antje

04-11-2018
10,0

Ervaring:
Het is heel triest als je een dierbare verliest, maar het is wel heel prettig als alles goed geregeld is en dat was bij Uitvaart 24 goed geregeld.
Zeer transparant geen extra kosten deskundige begeleiding en wat je niet wilt betaal je ook niet.
Kortom ik ben zeer tevreden hoe de crematie van mijn man is verlopen.

Aanbeveling: ja

Klara

02-11-2018
10,0

Ervaring:
Alles prima verzorgd, zoals wij hadden aangegeven.
Zeer tevreden.

Aanbeveling: ja

José

30-10-2018
10,0

Ervaring:
Mw. Davids heeft ons op een professionele manier, in een redelijk tijdsbestek van informatie voorzien en keuzes laten maken en met ons mee gedacht. Zij heeft een prettige stem. Is rustig en empatisch. Ik kreeg van veel mensen terug dat zij heel goed verstaanbaar was. Dat is wel zo prettig.

Aanbeveling: ja

Ron

30-10-2018
10,0

Ervaring:
Keurig en respectvol behandeld, alles verlopen volgens afspraak, inclusief nette, niet opdringerige "nabeschouwing".

Aanbeveling: ja